A babák hozzátáplálásakor nem mindegy, hogy melyik ételt mikor vezetjük be, mert akár árthatunk is vele gyermekünknek.
Az eperhab gyorsan elkészül és isteni finom!
Hozzávalók:
- 20-20 dkg málna és eper vegyesen
- fél citrom leve
- 4 tojásfehérje
- 3 ek. nyírfacukor
Elkészítés:
A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a nyírfacukrot, majd habverővel kemény habot készítünk belőle. A málnát és az epret botmixerrel pépesítjük és elkeverjük a citromlével, majd ráöntjük a kemény habra, és óvatosan addig keverjük, míg egyenletes, rózsaszín színű krémet nem kapunk. A tetejét végül eperdarabokkal díszíthetjük.
Forrás: https://www.csaladinet.hu
A cikket lektorálta: Makay Zsuzsa-Védőnő, családterapeuta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése